CRUISE

Deze luxe en praktische VS scooter beschikt over alle gemakken, en ziet er bovendien prachtig uit. Zoek je een mooie elektrische scooter, dan moet je beslist de VS-Elektrische scooter kopen!

VS heeft gekozen voor een 3000 Watt sterke Bosch-motor welke ze in het achterwiel hebben geplaatst. Een achterwiel motor is ruim 3% efficiënter dan een motor die op een andere plek is geplaatst.
Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van een aandrijfriem, gaat hier dus geen energie in verloren. Over de techniek is dus goed nagedacht.

Luxueus design

Qua design is de elektrische scooter van VS prachtig om te zien, en hebben de designers een waar stukje vakwerk afgeleverd. Deze scooter heeft prachtige ronde vormen, en mag zeker gezien worden. De modellen zijn gebaseerd van Retro tot sport scooter, en hebben daardoor een heel eigen en originele look gekregen.  De modellen Retro, Cruise, Grace en Sport zijn uniek! 

(modellen zijn in verschillende kleuren leverbaar, vraag naar de mogelijkheden)

Opladen en rijbereik

Met de VS elektrische scooter kun je plusminus 55 tot 60 kilometer rijden op een acculading,
de accu vol laden doe je in 5 uur tijd. De accu is uitneembaar waardoor je zelf kunt bepalen waar de accu wordt opgeladen op 220V.

De accu is van een Lithium type en is opgebouwd uit cellen van het merk LG. 

Opstappen en wegrijden deal

€ 2599,-

Contact
Service specialist deal
Wordt geleverd door een scooterdealer bij u in de buurt.
€3099,-
45

LG battery 60V 28AH lithium

charging time(h) 5

Bosch motor 3000w 12′

range(km) 55-60

max speed 25km/h or 45km/h

different colors available